Onafhankelijke Derivatencommissie
23/11/2020

Definitief herstelkader en toelichting (inhoudelijke Q&A)

Op 19 december 2016 heeft de derivatencommissie het definitieve herstelkader gepubliceerd. Bij de totstandkoming van het herstelkader en in de pilotfase heeft de derivatencommissie gesproken met verschillende betrokkenen. Deze betrokkenen (zoals banken, externe dossierbeoordelaars en belangenorganisaties voor mkb-klanten) hebben de derivatencommissie vragen over het herstelkader voorgelegd. Deze inhoudelijke vragen en de bijbehorende antwoorden vormen een toelichting op het herstelkader. De derivatencommissie heeft de toelichting aangevuld en het document interactief gemaakt. Dat gehele document vindt u hier.

Meer algemene en procedurele veelgestelde vragen en antwoorden (bijvoorbeeld over wie de klanten informeert), staan op de pagina ‘Vragen’.


← terug naar publicaties