Onafhankelijke Derivatencommissie
28/05/2020

Bindend Advies: mondelinge behandelingen op afstand

Mondelinge behandelingen op afstand

In verband met de uitbraak van het coronavirus en de daarmee samenhangende maatschappelijke ontwikkelingen heeft de Bindend Advies-commissie haar (interne) werkwijze aangepast, waarbij is aangesloten bij de richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid. De Bindend Advies-commissie en het Secretariaat zijn hierdoor in staat om hun werkzaamheden onverkort te blijven uitvoeren. Om de continuïteit van het proces en de gezondheid van alle betrokkenen te kunnen waarborgen, is besloten alle mondelinge behandelingen in verband met Bindend Advies-procedures tot nader order via telefonische (beeld)verbinding te laten plaatsvinden. Indien de Bindend Advies-commissie een mondelinge toelichting gewenst acht, zullen partijen hiervan op de hoogte worden gesteld op de gebruikelijke (schriftelijke) wijze. In dit bericht zullen partijen ook worden geïnformeerd over de logistieke details.


← terug naar publicaties